Spasić: Niko nije iznad zakona Studio B

Objavljeno: 27.01.2019. 16:18 Izmenjeno: 28.01.2019. 14:01

Niko nije iznad zakona i niko neće moći da se sakrije iza partijske knjižice i to je hapšenje predsednika opštine Grocka i pokazalo, kaže za Studio B analitičar Boža Spasić.

Dodaje da nema nedodirljivih i da su svi građani jednaki pred zakonom. Komentarišući skandalozne uvrede koje Sergej Trifunović i ostali opozicionari upućuju političkim protivnicima, novinarima i ženama, Spasić je rekao da se to kosi sa njihovim izjavama da žele da žive u normalnoj Srbiji i dodaje da veruje da će država pronaći mehanizme da se otvorenom vređanju stane na put.

Oni koji poznaju predsednika Vučića znaju da je hapšenje prvog čoveka opštine Grocka veliki početak čišćenja ljudi koji su se, čineći krivična dela, skrivali iza partijske knjižice, kaže Spasić. Dodaje da niko nije iznad zakona i da partijaska pripadnost nije paravan iza koga može bilo ko da se sakrije, za  svako kršenje zakona svi snosimo jednaku odgovornost ističe Spasić.

Komentarišući uvrede Sergeja Trifunovića upućene novinarima, ali pre svih ženama, Spasić kaže da već dugo na protestima slušamo zahteve o normalnoj Srbiji, a dolaze od onih koji koriste najuvredljivije reči. Postavlja se pitanje  iz kakve Srbije oni dolaze, kaže Spasić i dodaje da opozicija, konstantnim vređanjem, samo  uvećava jačinu mržnje prema neistomišljenicima.

Spasić  ističe da su maske pale i da je opoziciji jedini cilj i meta rušenje predsednika Vučića. Pa su zato, ističe, svi oni koji podržavaju Vučićhevu politiku njihovi neprijatelji.

Spasić kaže  da čvrsto veruje da će država pronaći rešenje za ovaj problem, jer  zaključuje, nigde u svetu ne smete otvoreno  da vređate novinare i žene koje se bave javnim poslom i da zbog toga ne budete kažnjeni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana