Bosanske piramide opuštaju

Objavljeno: 04.08.2022. 07:21 Izmenjeno: 04.08.2022. 07:21

„Bosanskim piramidama“ naziva se niz prirodnih geoloških formacija koje se nalaze u blizini mesta Visoko u Bosni i Hercegovini. Semir Osmanagić tvrdi da je u pitanju delo ljudskih ruku i da je reč o „bosanskom čudu“.

Kompleks  Bosanskih piramida u Visokom dnevno posećuje na hiljade turista. Najviše ih je iz Bosne, Srbije, Slovenije, Hrvatske, a dolaze i  iz svih evropskih zemalja. Ova arheološka, turistička, energetska, lekovita i duhovna destinacija, nalazi se na tridesetak kilometara od Sarajeva i kao magnet privlači  ljude sa svih meridijana, kaže naučnik i istraživač  dr Semir Osmanagić,  u jutarnjem programu Studija B koji je svetu otkrio bosanske piramide. Iako nije dobio podršku naučne elite, niti finansijsku pomoć, od svoje misije nije odustao.

Poseta bosanskim piramidama „eksplodirala“ je posle dolaska Novaka Đokovića na ovu destinaciju. Osmanagić za Novaka kaže da je u svemu broj 1.

Osmanagić objašnjava da Đoković često posećuje  Bosanske piramide jer je za njega to mesto spokoja,   bez stresa, i gde je, kaže, uvek dobrodošao. Meditacija , planinarenje, dan proveden u miru sa porodicom i potpunu privatnost ne znače samo Novaku, nego i svim ljudima koji u tome vide čari dolaska u Visoko, zaključuje Osmanagić.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana