Bivši „Beteks“ niče u moderan tržni centar

Objavljeno: 01.03.2016. 16:12 Izmenjeno: 01.03.2016. 16:12

Maloprodajni objekat „Beteksa“, na uglu Kirovljeve i Požeške ulice, decenijama je bio zaštitni znak, da bi poslednjih godina prerastao u ruglo Banovog brda. U toku je rekonstrukcija, nakon koje će na tom mestu biti otvoren moderan tržni centar.

Posle rekonstrukcije koja je u toku, lanac odeće i sportske opreme Karvel otvoriće moderan tržni centar u kojem će biti zastupljeni i drugi svetski brendovi.

Rekonstrukcija zgrade nekadašnjeg „Beteksa“ neće promeniti njenu prepoznatljivu konstrukciju, već će četiri hiljade kvadrata, na sedam nivoa, prilagoditi potrebama korisnika i posetilaca – u modernom stilu.

Stari objekat zatvoren je pre više od deset godina, a rekonstrukcijom koja će biti završena 15. maja, obuhvaćen je i prostor ispred, pa će ovaj skver ponovo postati zaštitni znak Banovog brda.

Predračunska vrednost radova je 300 hiljada evra, a za sve koji su primetili da je jedina mana nedostatak parking prostora, informacija da se u neposrednoj blizini, kod zgrade opštine Čukarica, nalazi javni parking.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana