BIA se priključila potrazi za otetom devojčicom Monikom, pridružuje se i Vojska Tanjug

Objavljeno: 28.12.2019. 14:35 Izmenjeno: 29.12.2019. 11:26

Bezbednosno informativna agencija priključila se potrazi za otetom devojčicom Monikom Karimanović i otmičarem Ninoslavom Jovanovićem. Potrazi će se pridružiti više od 100 pripadnika Vojne policije i Tima za traganje i spasavanje Specijalne brigade Vojske Srbije sa službenim psima.

Bezbednosno informativna agencija priključila se od jutros potrazi za otetom devojčicom Monikom Karimanović i otmičarem Ninoslavom Jovanovićem.

Kako Tanjug saznaje u BIA, 200 pripadnika bezbednosne agencije dobrovoljno se javilo da pomogne u potrazi za otetom devojčicom.

Oni će biti raspoređeni u saradnji sa štabom MUP-a koji koordiniše akciju.

Pripadnici Vojske Srbije, u saradnji sa štabom Ministarstva unutrašnjih poslova koji vodi akciju traženja, biće angažovani u potrazi za otetom devojčicom Monikom Karimanović i otmičarem Ninoslavom Jovanovićem, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Potraga za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović traje već osmi dan, 24 sata.

Policija pretražuje sva sela u okolini Knjaževca, a u akciju su uključeni dronovi, helikopteri, termovizijske kamere… Pomažu i lovci, građani, preduzeća koja se bave privatnim obezbeđenjem.

Ninoslav Jovanović iz Malče proveo je 12 godina u zatvoru na izdržavanju kazne zbog seksualnih delikata.

Po izlasku iz zatvora vrlo brzo je ponovo pritvoren zbog seksualnog uznemiravanja putem društvenih mreža. Oslobođen je u martu ove godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana