Bez vode Beoinfo

Objavljeno: 29.05.2021. 20:10 Izmenjeno: 29.05.2021. 20:10

Radovi na vodovodnoj mreži, ispiranje mreže i očitavanje vodomera.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, u ponedeljak od 8.30 do 18 sati bez vode će biti potrošači u Ulici Tadeuša Košćuška (od Bulevara vojvode Bojovića do Dunavske ulice). Takođe, radovi su planirani i na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, zbog čega će istog dana od 8 do 24 sata bez vode biti potrošači u sledećim naseljima i ulicama:

deo naselja Banjica oivičen ulicama Baštovanskom, Bahtijara Vagabzade, Crnotravskom i Bulevarom oslobođenja,
Dobrivoja Isailovića,
Beranska,
Vladete Popovića-Pineckog,
Izabele Haton,
Branka Gavele,
Porodice Trajković i Slobodana Jovića.

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće sledeće nedelje, od utorka do petka, planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Grocka. Povremene prekide u snabdevanju vodom i umanjen pritisak u periodu od 22 do 6 sati osetiće potrošači u sledećim naseljima:

1/2. jun – Vinča i potez Vinča–Leštane;
2/3. jun – Leštane i deo Smederevskog puta, potez Kaluđerica–Vinča;
3/4. jun – Kaluđerica i Orlovica.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Iz ovog preduzeća saopštili su i da će njihove ekipe od utorka, 1. juna, do utorka 15. juna, od 9 do 17 časova očitavati vodomere u naselju Ripanj. Pozivaju se svi stanovnici ovog naselja, kao i vlasnici vikendica, da izađu u susret čitačima BVK i tako pomognu da ova akcija protekne u atmosferi međusobne saradnje. U slučaju loših vremenskih uslova, akcija će biti produžena do 21. juna, kada vremenski uslovi budu prihvatljivi za očitavanje.
Mole se svi potrošači da omoguće pristup vodomernim skloništima (šahtovima, podrumima), da vodomerna mesta budu dostupna i čista, da kapije dvorišta ili podruma, u kojima se vodomeri nalaze, budu otključana, da vozila budu parkirana mimo šahtova i na taj način doprinesu efikasnom očitavanju vodomera. Saradnjom „Beogradskog vodovoda” i korisnika usluga ovog preduzeća unapređuje se rad i kvalitet pruženih usluga, na obostrano zadovoljstvo. Zajedničkom akcijom, vodomeri će biti očitani u najkraćem mogućem periodu, a računi pravovremeno dostavljeni svim potrošačima.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj telefona 3606-606.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 4°C

Slaba kiša

Petak
Moguća kiša

Max: 8°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana