Besplatni programi za decu i odrasle u Rakovici Beoinfo

Objavljeno: 18.05.2020. 09:36 Izmenjeno: 18.05.2020. 09:36

Gradska opština Rakovica u saradnji sa Centrom za kulturu i obrazovanje Rakovica, organizuje za građane ove opštine veliki broj besplatnih programa, škola i kreativnih radionica.

U skladu sa merama zaštite građana, grupe su ograničene na najviše 50 učesnika, koji će u dogovoru sa moderatorima biti raspoređeni po sekcijama, saopšteno je iz Opštine Rakovica.

U ponudi su sadržaji za najmlađe sugrađane: balet za decu, škola pevanja za decu, likovna radionica i škola glume za decu.

Za sugrađane starije od 18 godina u ponudi su: rekreativni folklor za odrasle, rekreativni balet za odrasle, škola glume za odrasle, početni kurs engleskog jezika za starije od 60 godina, kao i osnove rada na računaru za odrasle.

Besplatni sadržaji će se održavati u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica, od 25. maja do 1. jula. Prijave će se primati do 22. maja, na imejl kcrakovica@gmail.com. U prijavi je obavezno navestii ime i prezime polaznika (u slučaju radionica za decu i ime i prezime roditelja/staratelja), godište polaznika, kontakt telefon i naziv radionice koju želite da pohađate.

Detaljnija obaveštenja o svakom pojedinačnom programu možete preuzeti na sajtu Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 23°C

Delimično oblačno

Sreda
Promenljivo oblačno

Max: 26°C
Min: 19°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana