Besplatni preventivni pregledi za građane Savskog venca Studio B

Objavljeno: 14.12.2019. 14:08 Izmenjeno: 14.12.2019. 15:09

Gradska opština Savski venac u saradnji sa Zavodom za zdravstvenu zaštitu radnika „Železnice Srbije” organizovala za sugrađane besplatne preventivne preglede.

Opština Savski venac u saradnji sa Zavodom za zdravstvenu zaštitu radnika Železnice Srbije organizovala je novu akciju besplatnih preventivnih pregleda u ambulantama Zavoda u Savskoj ulici. Građani Savskog venca bili su u prilici da bez uputa i zdravstvene knjžice obave internistički pregled i EHO krvnih sudova vrata, kao i da dobiju savete lekara. Pored preventivnih pregleda, u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika Železnice Srbije održano je predavanje na temu Karotidne bolesti.

U novoj akciji besplatnih preventivnih pregleda u zgradi Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Železnice Srbije ovog puta nije bilo gužvi pošto su pacijenti mogli da zakažu preglede, što se ispostavilo kao dobar potez.

Internistički pregledi, kao i dopler krvnih sudova vrata, značajni su kako bi se na vreme uočile eventualne promene. Lekari savetuju da te preglede obavljamo makar jednom godišnje.

Kroz akcije besplatnih preventnih pregleda, kroz Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Železnice Srbije u Savskoj ulici, godišnje prodje izmedju dve i tri hiljade pacijenata. Sa druge strane, broj od 114.000 zdravstvenih kartona pokazuje da su Beogradjani ukazali poverenje i prepoznali dugu tradiciju te zdravstvene ustanove.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 5°C

Pretežno vedro

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 12°C
Min: 5°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana