Besplatan parking i neradni dani za Vaskršnje praznike Tanjug

Objavljeno: 14.04.2017. 07:00 Izmenjeno: 15.04.2017. 11:18

Vaskršnji praznici, koji se u Srbiji obeležavaju od petka 14. aprila do ponedeljka 17. aprila, osim neradnih dana za školarce, uticaće i na radno vreme brojnih ustanova i trgovina širom zemlje.

 

Prema školskom kalendaru za ovu godinu vaskršnji praznici počinju sutra i traju do 17. aprila, tako da će se đaci u školske klupe vraćati u utorak 18. aprila.

Od petka 14. aprila do ponedeljka 17. aprila parking će biti besplatan i neće se kontrolisati i naplaćivati u zoniranim delovima grada, dok će sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biti neprekidno otvorena za vreme praznika i radiće po uobičajnom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila (pauk).

Pošte Srbije će imati dežurna mesta u petak i u ponedeljak, a non stop će raditi pošta u Takovskoj 2, dok će pošta u Savskoj 2 raditi od 8 do 15 sati, kao i nekoliko drugih poslovnica u gradu. Pošta u Glavnoj pošti u Takovskoj 2 u Beogradu i pošte na graničnim prelazima radiće i na Vasrks u nedelju.

Od prodavnica prehrambenih proizvoda, samo će Veletržnica Beograd raditi u periodu neprekidno tokom vaskršnjih praznika od 00 do 24 časa.

Gradske pijace će u petak i subotu, 14. i 15. aprila raditi uobičajno od 6.00 do 19.00 sati dok će na Uskrs 16.aprila raditi samo pijace Zemun, Banovo brdo, Bele vode, Dušanovac i Gornja Varoš od 6.00 do 13.00 sati.

U ponedeljak 17. aprila sve pijace će raditi skraćeno od 6 do 13 sati.

Na dan Uskrsa i u ponedeljak 17. aprila neće raditi ni otvoreni tržni centar Novi Beograd kao i Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom Miljakovac.

Cvetna pijaca, odnosno tržni centar Krnjača na Uskrs neće raditi, dok će ostalih dana raditi od 11 do 20 sati.

Ušće Šoping centar će u petak 14. aprila raditi skraćeno do 18 sati, dok će na Vaskrs biti zatvoren.

U subotu i ponedeljak, 15. i 17. aprila Ušće šoping centar će raditi normalno.

Skraćeno radno vreme tokom uskršnjih praznika imaće i Super Vero i Džambo, pa će u petak i subotu raditi od 7:30 do 20 sati, na Uskrs neće raditi, a u ponedeljak 17. aprila radiće uobičajno od 7 do 22 sata.

Trgovinski objekti Deleza, (Maksi supermarketi, Šop end go prodavnice i Tempo), na Veliki petak 14. aprila biće otvorene do 18, dok će u subotu 15. aprila raditi redovno.

Delezove prodavnice na Uskrs će biti zatvorene, osim Maksi supermarketa na Zlatiboru koji će raditi do 18.

Prodavnice IDEA u petak i u subotu radiće uobičajeno, dok na Vaskrs neće raditi, osim prodajnih objekata na Zlatiboru i Kopaoniku koji će raditi skraćeno, od 7 do 15 sati.

Rodini supermarketi u petak i u subotu će raditi uobičajeno, dok će na Vaskrs biti zatvorene.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 26°C

Delimično oblačno

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 33°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana