„Beogradske elektrane“: Duže radno vreme za prijem stranaka svakog utorka Studio B

BeogradBeograd Pocetna 09. 10. 2018. 09:40:24

Direkcija za snabdevanje toplotnom energijom uvodi praksu da jedan dan u radnoj nedelji ima produženo radno vreme za prijem stranaka. Umesto do 14.30, svakog utorka, počev od 16. oktobra, za stranke će biti produženo radno vreme do 19.00 časova.

 

U skladu sa opredeljenošću i spremnošću vd. direktora JKP „Beogradske elektrane“ Radeta Baste da se u narednom periodu kontinuirano i sistemski poboljšava odnos preduzeća sa potrošačima, Direkcija za snabdevanje toplotnom energijom, kao prvi korak uvodi praksu da jedan dan u radnoj nedelji ima produženo radno vreme za prijem stranaka. Tako će svi zainteresovani umesto do 14.30 časova, svakog utorka, počev od 16. oktobra 2018. godine, biti primljeni na jedan od šaltera Direkcije za snabdevanje toplotnom energijom (Zemun, Ulica cara Dušana 141) do 19.00 časova. Produženo radno vreme za prijem stranaka, svakog utorka, važiće u toku grejne sezone, odnosno do 03. maja, stoji u saopštenju „Beogradskih elektrana“

U direktnom kontaktu sa stručnim licima, inženjerima, ekonomistima, pravnicima i tehničarima, potrošači, potencijalni korisnici, investitori i svi drugi zainteresovani, moći će da reše sve nedoumice iz domena rada „Beogradskih elektrana“.

Produžetak radnog vremena Šalter sale „Beogradskih elektrana“, svakog utorka (izuzev ako on pada u vreme državnog praznika) uvodi se zbog toga što mnogi potrošači toplotne energije i zainteresovani za priključenje na sistem daljinskog grejanja imaju radno vreme duže od 15 časova, pa im se na ovaj način pruža mogućnost da posle radnog vremena mogu lično doći i razgovarati sa stručnim licima „Beogradskih elektrana“, saopštava to preduzeće.

One Response to “„Beogradske elektrane“: Duže radno vreme za prijem stranaka svakog utorka”

  1. Marijan каже:

    Postovani
    Da li bih mogao biti vas podizvodjac
    Radim na toplovodima 16 god. kao zavarivac bravar?
    Imam 36 god. iz Beograda sam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Sumaglica

Trenutna temperatura 4°C

Sumaglica

Četvrtak
Oblačno

Max: 4°C
Min: 2°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana