Radojičić: Beograd se svakim danom sve više razvija Studio B

Objavljeno: 13.04.2019. 18:30 Izmenjeno: 13.04.2019. 18:30

U ime ogromne većine koja je nas izabrala, obećavam da ćemo svakog dana ulagati još više truda i napora da naš Beograd bude još lepši, ističe gradonačelnik Beograda.

Gradonačelnik Beograda, Zoran Radojičić kaže da se Beograd svakim danom sve više razvija, da se u Beogradu svakodnevno radi na novim fabrikama, školama, vrtićima, rekonstuišu se bolnice, ulice, trgovi i bulevari.

Danas sam obišao radove na rekonstrukciji vrtića u Borči i radove u Zemljoradničkoj ulici na Voždovcu. Primio sam i organizatore i promotera Beogradskog maratona, koji će u nedelju, po 32. put, pokazati da je Beograd svet. I tokom čitavog dana i večeri biću na svom radnom mestu, u zgradi Starog dvora, uveren da će svaki projekat na kojem radimo doprineti boljem životu svakog stanovnika Beograda, a gostima prestonice pokazati svoje najlepše lice, navodi Radojičić.

One koji misle da mogu bolje, pozivam da protestuju dostojanstveno, bez nasilja i poštuju izbornu volju građana. U ime ogromne većine koja je nas izabrala, obećavam da ćemo svakog dana ulagati još više truda i napora da naš Beograd bude još lepši, ističe gradonačelnik Beograda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Sumaglica

Trenutna temperatura 19°C

Sumaglica

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana