Beograd na Sajmu kongresne industrije u Frankfurtu beoinfo

Objavljeno: 02.06.2022. 11:12 Izmenjeno: 02.06.2022. 11:12

Sajmu kongresne industrije prethodio je događaj koji je organizovala ICCA (Međunarodna kongresna asocijacija) na kojem se govorilo o oporavku i unapređenju kongresne industrije posle pandemije virusa korona.

Da je Beograd atraktivna kongresna destinacija Jugoistočne Evrope pokazalo je veliko interesovanje na Sajmu kongresne industrije IMEX 2022 u Frankfurtu na kojem Kongresni biro Turističke organizacije Beograda do danas predstavlja našu prestonicu.

Već prvog dana sajma, mnoge asocijacije i agencije iz delova Evrope i sveta su posetile štand na kojem su brojni učesnici iz naše zemlje, iz agencija, hotela i kongresnih centara Srbije, uključujući i Beograd, predstavile mogućnosti za organizaciju poslovnih događaja i putovanja. Sajmu kongresne industrije prethodio je događaj koji je organizovala ICCA (Međunarodna kongresna asocijacija) na kojem se govorilo o oporavku i unapređenju kongresne industrije posle pandemije virusa korona.

Tokom tri dana sajma IMEX 2022, delegacija Kongresnog biroa Beograda je brojnim poslovnim posetiocima predstavila Beograd kao kongresni centar Jugoistočne Evrope i dogovorila organizaciju kongresa, konferencija i događaja u našem gradu u narednom periodu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 25°C

Vedro

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 35°C
Min: 22°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana