Beograd ide u korak sa najrazvijenijim metropolama sveta Tanjug, Studio B

Objavljeno: 03.01.2022. 13:08 Izmenjeno: 03.01.2022. 14:26

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je  da je doček Nove godine priređen u Beogradu na vodi bio pokazao da Beograd može da ide u korak sa najrazvijeninim i najposećenijim metropoloma u svetu,

“ Beograd je svet i to je pokazao. I sa izuzetkom nekoliko incidenata sve je prošlo u najboljem redu. Ponosan sam na Beograd i Srbiju kako se ponašala cele prethodne godine“, poručio je Vučić.

Na pitanje novinara da prokomentariše pojedine negativne komentare da je veličanstven doček Nove godine u Beogradu bio kič, dok za doček u Dubajiu kažu spektakl, rekao da svake godine gledamo dočeke na Tajm skveru u NJujorku i čuvenu kuglu koja se spušta uz duplo manju i svakako ne lepšu zgradu nego što je Kula Beograd, i uvek je, kako kaž to ocenjeno kao fantastično, moderno i fensi.

„A kada je u Srbiji 10 puta bolje nego na Tajm skveru i kada ceo svet u “no coment“ prikazuje kako izgleda lajt šou na zgradi koja predstavlja novi simbol našeg grada, onda ajde da nađemo neku zamerku. Pa, zasto je pevala Marija Šerifović i Karleuša, pa zaborave da kažu da je pevao Bregović… Pa, naši mediji neće namerno da kažu da se to dešava u Beogradu na vodi“, prokomentarisao je Vučić.

Predsednik je dodao da je video desetinje hiljada ljudi u Beogradu na vodi i da svi vole tu da šetaju.

Takođe, kaže da čak pojedini mediji čekaju da im Beograd na vodi plati da bi emitovali kako je to lepo mesto. . .

„Da ne poverujete… , to je takvo vreme“, naglasio je Vučić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 12°C

Delimično oblačno

Sreda
Mogući pljuskovi

Max: 18°C
Min: 9°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana