BEBO, DOBRODOŠLA U ZEMUN studio b

Objavljeno: 23.06.2023. 14:34 Izmenjeno: 23.06.2023. 14:34

Gradska opština Zemun pokrenula je projekat BEBO, DOBRODOŠLA U ZEMUN, koji se odnosi na dodelu paketa najmlađim Zemuncima.   Poklon paketi za odojčad sadrže sve ono što je potrebno za prvih par meseci kada u dom stigne novi član porodice.   Paketi su prilagođeni za devojčice i dečake i sadrže prekrivač, ćebe, peškir sa kapuljačom, kapicu, […]

Gradska opština Zemun pokrenula je projekat BEBO, DOBRODOŠLA U ZEMUN, koji se odnosi na dodelu paketa najmlađim Zemuncima.

 

Poklon paketi za odojčad sadrže sve ono što je potrebno za prvih par meseci kada u dom stigne novi član porodice.

 

Paketi su prilagođeni za devojčice i dečake i sadrže prekrivač, ćebe, peškir sa kapuljačom, kapicu, portiklu, po tri tetra pelene, nepromočivu pelenu, digitalni toplomer, dve silikonske cucle, flašicu, kozmetički set – vlažne maramice, šampon i kupku, kao i zvečku.

 

Svi artikli su brendirani i upakovani u namenskim kutijama BEBO, DOBRODOŠLA U ZEMUN.

 

Pozivamo sve roditelje da podnesu zahtev Gradskoj opštini Zemun, uz uverenje da dete ima prebivalište na teritoriji GO Zemun i uz Izvod iz matične knjige rođenih.

 

Prijava počinje u ponedeljak, 26. juna.

 

Roditelji mogu da prijave dete za poklon paket do navršena tri meseca života, odnosno u roku od 90 dana od rođenja.

 

Takođe, prilikom preuzimanja paketa potrebna je na uvid lična karta jednog od roditelja.

 

Popunjavanjem obrasca i dostavom dokumenata na opštinskoj pisarnici, Magistratski trg 1, šalter sala, ili putem aplikacije na sajtu Opštine www.zemun.rs prijavili ste se za dobijanje poklona – bebi paket.

 

Opštinski Savet za brigu o deci i porodici pokrenuo je ovaj projekat sa željom da pomogne naročito mladim bračnim parovima na putu roditeljstva.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana