Bakić: Boško Obradović je isfrustriran čovek Studio B

Objavljeno: 08.11.2019. 12:48 Izmenjeno: 08.11.2019. 13:36

Sociolog Jovo Bakić suočio se sa Boškom Obradovićem u duelu na televiziji N1 i žestoko ga iskritikovao. Naime, komentarišući Obradovićev nedavni nastup ispred RTS-a kada je sa grupicom svojih pristalica pokušao da napravi haos i sačeka predsednika Vučića, Bakić je naveo da je Obradović isfrustriran čovek i posavetovao ga da je bolje da ne ide na RTS jer ga narod neće podržati.

Printscreen

Iako su građani odavno prozreli Obradovića i njegov politički nastup, on je odlučio da, sa nekolicinom svojih pristalica, ponovo pokuša da napravi haos na ulicama Beograda. Međutim, ono što nije očekivao jeste da će naići na žestoke kritike od strane javnosti, pa je tako u televizijskom duelu na N1 ostao zatečen kada mu je sociolog Jovo Bakić poručio da je frustriran čovek.

– Dok sam slušao gospodina Obradovića vidi se frustracija i zato se prave greške. Ovako agresivan nastup kamera ne voli. U tom smislu da vas zovu na Javni servis vi biste sami sebi napravili medveđu uslugu – rekao je Bakić.

Bakić je dodao i da će opozicija bez konkretnog političkog programa teško ubediti građane da ih podrže.

– Ovakav nastup Obradovića govori da će on teško ubediti građane da stanu uz njih, kao što će i Marko Bastać teško ubediti građane o poreklu novca koji je hteo da prenese – dodao je on.

Obradović je, ostavši bez adekvatnog komentara na Bakićeve kritike, ušao u raspravu sa voditeljem emisije sa kojim se na kraju i posvađao.

Demonstrirajući nisku toleranciju na frustracije, Obradović je još jednom pokazao koliko je sklon konfliktima i incidentima čak i u razgovoru sa ljudima od kojih bi se očekivalo da su  sa njim, na istoj strani.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno oblačno

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 18°C
Min: 11°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana