Aplikacija e.Sanduče dobila nagradu za elektronsku trgovinu u javnom sektoru Beoinfo

Objavljeno: 23.12.2021. 19:27 Izmenjeno: 23.12.2021. 19:27

Javno komunalno preduzeće „Infostan tehnologije” dobitnik je prestižne nagrade „HotSpot eCommerce Awards 2021” za najbolju aplikaciju e.Sanduče, u organizaciji E-commerce Asocijacije Srbije

Aplikacija i portal e.Sanduče proglašeni su za najbolje rešenje u oblasti elektronske trgovine u javnom sektoru.

Dobijena nagrada je potvrda da su „Infostan tehnologije” vodeće informatičko preduzeće Grada Beograda koje je zaštitilo svoje korisnike od kovida i omogućilo im da na najbrži, najbezbedniji i najjeftiniji način plaćaju račune samo jednim klikom, bez odlaska na šaltere platnih institucija. Korisnici su prepoznali pogodnosti i olakšice koje su im omogućene, zbog čega nagrađena aplikacija i portal e.Sanduče danas broji više od dvesta hiljada korisnika koji bezbedno plaćaju svoje račune bez čekanja u redovima.

– Veoma sam ponosan i zadovoljan zbog priznanja koje je dobila aplikacija e.Sanduče, jer smo potvrdili vodeću ulogu u elektronskoj trgovini u javnom sektoru. Korisnici su prepoznali pogodnosti koje smo im obezbedili, što je dodatan podstrek da nastavimo da unapređujemo aplikaciju e.Sanduče. U narednom periodu planiramo uključenje drugih pravnih lica u aplikaciju, što će omogućiti korisnicima plaćanje računa s jednog mesta, a pored toga pripremamo i dodatna iznenađenja. Takođe, veliku pažnju posvetićemo povećanju broja korisnika koji treba da odjave slanje štampanih računa i na taj način doprinesu zaštiti životne sredine – istakao je direktor JKP „Infostan tehnologije” Goran Dmitrović.

Mobilna aplikacija e.Sanduče dostupna je na platformama Android i iOS i može da se preuzme veoma brzo i lako preko Google Play-a i App prodavnice. Takođe, korisnicima je omogućen unikatan i jedinstven QR kod za besplatno preuzimanje aplikacije, koji je istaknut na računu objedinjene naplate. Portal https://esanduce.rs/prijava dostupan je za desktop računare i tablet uređaje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno oblačno

Nedelja
Pljusak

Max: 14°C
Min: 11°C

Pljusak

Vremenska prognoza za 5 dana