Podrška lekarima od radnika komunalnih preduzeća Beoinfo

Objavljeno: 11.04.2020. 21:07 Izmenjeno: 11.04.2020. 21:08

Sa beogradskog trga Slavija večeras oko 19.30 zaorio se aplauz predstavnika gradskih komunalnih preduzeća, koji su tu došli svojim radnim mašinama, u znak podrške lekarima i medicinskim sestrama u borbi protiv virusa korona.

foto Beoinfo

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da se više od 1.000 radnika beogradskih komunalnih preduzeća nalazi svakodnevno na ulicama, a da su na ovaj način želeli da iskažu svoju podršku zdravstvenim radnicima koji se bore za živote ljudi.

– Iz svih preduzeća došao je po jedan kamion, tu su i „Zelenilo”, „Toplane”, „Čistoća”, „Vodovod i kanalizacija”, „Parking servis”, Komunalna milicija, i svi zajedno smo želeli da pola sada pre nego što građani Beograda i Srbije, kao i svaki dan, daju podršku lekarima i sestrama, na svega 400 metara od Infektivne klinike gde se vodi najveća borba, to uradimo i mi – rekao je Vesić.

Ovim aplauzom podrške lekarima i sestrama, radnici su pokazali da su i oni naši heroji, i da oni rade bi Beograd funkcionisao, da bi lekari mogli da se bore za živote ljudi.

– Ovo je znak podrške naših zaposlenih onima koji se bore da bi pobedili epidemiju korona virusa. Hvala im u ime svih radnika komunalnih preduzeća – istakao je Vesić, a preneo Tanjug.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 23°C

Pretežno oblačno

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana