Analitičari: Provokacija Jeremića deo šireg konteksta pritiska na Srbiju Studio B

Objavljeno: 25.06.2021. 20:25 Izmenjeno: 25.06.2021. 21:05

Najnovija provokacija Vuka Jeremića, samo je jedna od kockica u znatno širem kontekstu usklađenih pritisaka iznutra i spolja na državu Srbiju i posebno predsednika Vučića, ocenjuju sagovornici Studija B, politički analitičar Božidar Spasić i penzionisani potpukovnik KOS-a Ljuban Karan

Sve što Jeremić radi, brzo padne u zaborav, tako će proći i ovaj pokušaj, ali ne međunarodne afere u koje je upleten, ocenjuje Karan. Vuk Jeremić je, kaže Spasić, od čoveka koji je najavljivao da ima nameru da se ozbiljno bavi politikom, postao huligan, koji predsedniku Vučiću svojim nepromišljenim delovanjem, u svim situacijama, omogućava da lako poentira.

Najnovija provokacija Vuka Jeremića, samo je jedna od kockica u znatno širem kontekstu usklađenih pritisaka iznutra i spolja na državu Srbiju i posebno predsednika Vučića, ocenjuju sagovornici Studija B, politički analitičar Božidar Spasić i penzionisani potpukovnik KOS-a Ljuban Karan. Sve što Jeremić radi, brzo padne u zaborav, tako će proći i ovaj pokušaj, ali ne međunarodne afere u koje je upleten, ocenjuje Karan. Vuk Jeremić je, kaže Spasić, od čoveka koji je najavljivao da ima nameru da se ozbiljno bavi politikom, postao huligan, koji predsedniku Vučiću svojim nepromišljenim delovanjem, u svim situacijama, omogućava da lako poentira.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 1°C

Vedro

Subota
Moguća kiša

Max: 8°C
Min: 1°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana