Zvaničnici i analitičari: Nedvosmislena podrška Vučiću Studio B, Tanjug

Objavljeno: 19.04.2019. 19:29 Izmenjeno: 20.04.2019. 10:54

Najveći miting u novijoj istoriji Srbije pokazuje nedvosmislenu podršku gradjana predsedniku Vučiću i da je politika koju sprovodi vlast garant uspeha i napretka zemlje, saglasni republički i gradski funkcioneri i politički analitičari.

Kao što se i očekivalo, sa najvećeg mitinga u novijoj istoriji u okviru kampanje Budućnost Srbije poslata je jasna poruka da je politika mira i ujedinjenja naroda oko ključnih i nacionalnih pitanja najvažnija za napredak i uspeh Srbije i na domaćem i na međunarodnom planu, poručuju za Studio B analitičari i republički i gradski funkcioneri.Provokacije i pretnje opozicionih lidera da će na crnoj listi biti svi učesnici mitinga, oni ocenjuju kao odraz njihove slabosti i nesigurnosti.

Miting u  Beogradu u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ pokazuje nedvosmislenu  podršku građana predsedniku Srbije  i politici koju on sprovodi, pre svega spoljnoj politici i naporima  da se pronađe kompromisno rešenje za KiM i zaštite interesi Srbije, smatra politički komentator lista Politika Miroslav Lazanski. Dodaje da se šalje jasna poruka u svet da su građani jedinstveni i nepodeljeni, čime se jasno jača pozicija Srbije u Briselskim pregovorima.

Pretnje opozicije da će svi učesnici mitinga biti na crnoj listi, Lazanski kratko komentariše, ocenjujući to kao enormnu političku ostrašćenost lidera opozicije  i ličnu mržnju koja ne postoji nigde u svetu.

Veliki broj građana na mitingu pokazuje da je politika koju sprovodi vlast garant uspeha i napretka Srbije, poručuju poslanik SNS-a Vladimir Đukanović i zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Članovi predsedništva SNS-a smatraju da je jedinstvo neophodno i ključno za napredak Srbije.

 

Šef  odborničke grupe Aleksandar Mirković kaže da je apsolutno nedopustivo  etiketirati ljude koji podržavaju politiku predsednika Vučića, kao i da je još gora namera opozicionih lidera da podele i zastraše građane i izazovu sukobe među njima. Isto mišljenje ima i zamenik šefa odborničke grupe u Skupštini grada Radoslav Marjanović.

 

Zamenik glavnog urednika u listu Alo Vasilije Papović kaže da su predstojeći sastanci Vučića i svetskih zvaničnika na kojima će se razgovarati o KiM teški, pa je zato, ističe, još značajnije da građani budu jedinstveni i uz državno rukovodstvo koje se bori za interese naroda.

Analitičar Božo Spasić ističe da je ogromna podrška  politici predsednika Vućića dokaz da se Srbija probudila, da je mnogo jača i spremna  da stvara bolju budućnost za sve građane.

Naši sagovornici zaključuju  da  je zahvaljujući politici koju predsednik Vučić sprovodi Srbija danas među prvim zemljama za investiranje, mnogo uspešnija i poštovanija u svetu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana