Analitičari: Pogažena sva pravila Studio B

Objavljeno: 05.05.2020. 20:10 Izmenjeno: 05.05.2020. 20:14

Novinarka Informera Milica Dakić,  urednik portala Embargo Predrag Jeremić i politički analitičar Božidar Spasić, kažu da je u srpskoj kulturi i istoriji doskora važilo pravilo da se u obračunima suprotstavljenih strana ne napadaju porodice, žene i posebno ne deca, a da su Đilas i njegovi sledbenici to pogazili.

Mutni ljudi postoje oduvek i najbolje se snalaze u mutnim vremenima. To je njihovo prirodno okruženje, kažu sagovornici Studija B, povodom najnovijih napada medija pod kontrolom Dragana Đilasa na Vučićevog sina Danila.

Ovo je nastavak sinhronizovanog psihološkog rata koji protiv predsednika Vučića vodi deo srpske opozicije uz logističku podršku stranih agentura, ocenjuje Božidar Spasić. Povezivanje predsednikovog starijeg sina sa kriminalnim strukturama deo je dugoročnog plana u pokušaju njegovog rušenja. Scenario i tekstovi davno su napisani, a danas objavljeni jer je procenjeno da je, kaže Spasić, sada pravi trenutak.

Onima koji imaju decu, pa ni onima koji ih nemaju, ovo ne moramo da objašnjavamo. Niko nema pravo i ne sme da deli decu na našu i njihovu. To su, kaže Dakićeva, naša deca.

Srpska istorija je istorija časti. U njoj porodice, žene i posebno deca nikada nisu korišćeni u obračunima protivnika. To je, kaže Božidar Spasić, rđav izum novijeg doba.

Moralni pad u politici i na drugim poljima poklapa se sa pojavom Dragana Đilasa, Boška Obradovića i njima sličnih političara. Ništa im nije sveto, ni porodice ni žene, ni deca. Njih zanimaju samo novac, vlast i moć, a moralni kodeks im je nula, kaže Božidar Spasić.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana