Analitičari: Da se objasne računi u inostranstvu Studio B

Objavljeno: 15.03.2021. 17:38 Izmenjeno: 15.03.2021. 17:42

Dragan Đilas nastavlja da relativizuje priču o svojim računima u inostranstvu, ocenjuju sagovornici Studija B komentarišući Đilasovu izjavu da nema privatne račune u inostranstvu već da ima račun firme koja se vodi na njegovo ime

Marko Matić iz Centra za odgovorne medije naglašava da je Đilas dužan javnosti da objasni čime se bavi ta firma i koliko novca tamo ima. Politikolog Jelena Vukoičić ističe da je apsolutno isto da li je reč o privatnom računu ili računu firme u kojoj je neko vlasnik.

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas organizovao je konferenciju za medije na kojoj je izjavio da nema nijedan privatan račun u inostranstvu, da bi potom rekao da postoji račun na ime kompanije koja je u njegovom vlasništvu. Time je, smatraju poznavaoci prilika, Dragan Đilas nastavio da obmanjuje javnost.

Očigledno je da se oko Dragana Đilasa steže obruč i da javnost svakog dana saznaje nove detalje ovog slučaja, kažu naši sagovornici. Kako navode, odatle i dolazi Đilasova nervoza i pokušaji da se opravda.

Kada budu otkriveni svi detalji, tek tada će građani moći da vide koliki je obim zloupotreba prethodnog režima, koji je, između ostalih, predvodio i Đilas, poručuje Marko Matić. Jelena Vukoičić naglašava da  ukoliko je sve legalno, nema nikakve potrebe za panikom i pokušajima da se ceo slučaj relativizuje.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 11°C

Slaba kiša

Subota
Pretežno sunčano

Max: 18°C
Min: 8°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana