Analitičari: Cilj je naneti štetu Vučiću i „Srpskoj listi“ Studio B

Objavljeno: 25.02.2021. 19:07 Izmenjeno: 26.02.2021. 11:53

To kažu za Studio B politički analitičar Marko Matić i glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević, povodom optužbi da je Srpska lista odgovorna za prebijanje sina Nenada Rašića

Namere opozicije su očigledne – ona pokušava da na bilo koji način nanese veliku štetu Srpskoj listi i predsedniku Vučiću kako bi zaradila minimum političkih poena, kažu za Studio B politički analitičar Marko Matić i glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević, povodom optužbi da je Srpska lista odgovorna za prebijanje sina Nenada Rašića. kažu za Studio B politički analitičar Marko Matić i glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević, povodom optužbi da je Srpska lista odgovorna za prebijanje sina Nenada Rašića.

Već danima opozicija pokušava da optuži Srpsku listu za prebijanje sina Nenada Rašića. Međutim, istina je da je sin političkog protivnika Srpske liste povređen tokom unapred zakazane tuče dveju suprotstavljenih grupa mladića u dvorištu škole u Lapljem Selu, o čemu svedoče i snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama i svim albanskim medijima. O tome je u sredu govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

O tom sukobu oglasio se i iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić, koji je naveo da ima proverene informacije o ugovorenim okršajima dveju grupa, kao i da je ceo slučaj spinovan u dogovoru sa albanskim političarima u Prištini. Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević smatra da će se takve stvari dešavati dokle god postoje, kako kaže, politički lešinari.

Politički analitičar Marko Matić ističe da se vidi da pojedini opozicioni političari u Srbiji ne pokazuju ni trunku odgovornosti kada izriču najteže optužbe.

Da licemerju opozicije nema kraja, dokazuje i to što su prvu reakciju oca Save Janjića, kada je objavio da je užasnut nasiljem nad sinom Nenada Rašića ne ulazeći u njegove političke stavove, Marinika Tepić i ostali simpatizeri opozicije počeli da retvituju, dok su, kada je Janjić objavio najnovije informacije, ostali nemi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 5°C

Slaba kiša

Utorak
Mogući pljuskovi

Max: 9°C
Min: 2°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana