AMS S:Izmenjen režim saobraćaja u zoni petlje Bubanj Potok tanjug

Objavljeno: 12.04.2022. 18:28 Izmenjeno: 13.04.2022. 14:25

Saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom, a radovi će se izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci i biće obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Automoto savez Srbije upozorava vozače da je izmenjen režim saobraćaja na delu auto-puta E-75, u zoni petlje Bubanj Potok tako što se iz pravca Beograda saobraćaj preusmerava na voznu i preticajnu traku do ispod novoizgrađenih delova mostova 31 i 32, gde se u dužini od 30 metara preusmerava na voznu i zaustavnu traku, a zatim se ponovo vraća na voznu i preticajnu traku.

Iz pravca Niša ka Beogradu saobraćaj se odvija zaustavnom trakom i kroz proširenje puta.

AMS S podseća na 16. Međunarodnu biciklističku trku BEOGRAD – BANJALUKA 2022.“ koja se održava sutra i u četvrtak.

Upozorava da će se do 31. maja izvoditi radovi na rehabilitaciji kolovoza na deonici petlja Ub – ulaz u grad Ub. Radovi se izvode od ulaska u grad Ub ka petlji Ub, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforskom signalizacijom na dve lokacije.

Sutra u periodu od 7 do 18 časova izvodiće se radovi na mašinskom presvlačenju kolovoza, na deonici petlja Kovilj-petlja Novi Sad Jug, u smeru ka Novom Sadu.

Od danas do 15. aprila od 7 do 15 časova izvode radovi na redovnom održavanju na deonici Merćez-Kuršumlija. Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila jednom trakom.

Do 6. juna izvodiće se radovi na rehabilitaciji mosta u okviru petlje Požarevac. Saobraćaj se odvija jednom-slobodnom saobraćajnom trakom. Krak petlje Beograd – Požarevac i Požarevac – Niš biće zatvoreni 60 dana.

U izveštaju AMS S navodi da su uslovi za vožnju i danas povoljni, kolovozi su uglavnom suvi, a vidljivost dobra, jedino se u planinskim predelima zbog mogućih odrona savetuje oprezna vožnja, poručuje Automoto savez Srbije.

Na autoputevima nema vanrednih prekida i zastoja, bez zadržavanja se prolazi i na naplatnim rampama, a dobra prohodnost očekuje vozače i na svim glavnim putnim pravcima.

Putevi Srbije o izmenjenom režimu saobraćaja zbog radova

Završeni su radovi na izgradnji putno-meteorološke stanice na putu Golubac – Donji Milanovac kod Golupca.

Na deonici Miloševa Kula-Luka do 31.oktobra biće izmenjen režim saobraćaja zbog oštećenja mosta i odvijaće se preko devijacije naizmeničnim propuštanjem vozila i uz postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Na deonici Kokin Brod – Pribojska Banja do 29. aprila od 7 do 16 časova odvijaju se radovi na rehabilitaciji kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila i semaforsku signalizaciju.

Na deonici petlja Ražanj – petlja Pojate na autoputu E-75 u toku su radovi na rehabilitaciji kolovoza koji će trajati do 6. maja. Za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, smer Niš – Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

Na deonici Titelski most – Perlez u toku su radovi na rehabilitaciji i odvijaju se od 7 do 17 časova, a trajaće do 31. maja. Saobraćaj se zbog radova odvija jednosmerno naizmeničnim propuštanjem vozila.

Radovi na sanaciji deonice Vršac – Straža planirani su do 1. jula, a odvijaju se uz naizmenično propuštanje vozila jednom kolovoznom trakom.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 28°C

Pretežno oblačno

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 33°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana