Aleksandar Antić: Sprečena tragedija Srbije Alo

Objavljeno: 22.01.2022. 17:41 Izmenjeno: 22.01.2022. 17:45

Naročito sam uveren sam da će i predsednik Vučić, kao veliki borac, posle ovoga naći novu energiju da nastavi dosadašnju politiku napretka Srbije“, poručio je Antić.

Povodom vesti da je zločinačka grupa spremala atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, oglasio se Aleksandar Antić, direktor Koridora Srbije.

„Otkrivanje pripreme atentata na predsednika Vučića zaustavilo je Srbiju na ivici tragedije, koja bi je vratila decenije unazad.

Ako neko hoće da zaustavi ogroman napredak Srbije u svakom pogledu, njene reforme i beskompromisnu borbu protiv kriminala, onda je takvim neprijateljima Srbije jedini plan i način da se to ostvari fizičko uklanjanje predsednika Vučića.

Sada smo dobili dokaz da su takvi pakleni planovi postojali i da su, na sreću, efikasno sprečeni. Razvijena, jaka i mirna Srbija, onakvu kakvu imamo zahvaljujući politici predsednika Vučića, nije po meri mnogih u svetu, naročito ubilačkih međunarodnih kriminalnih klanova, kojima Srbija i njen predsednik zadaju teške udarce.

Nije ni po meri onih koji iz prikrajka i sami žele da Vučića nema, jer ne mogu da se nose sa brzinom kojom Srbija napreduje i ostavlja ih iza sebe.

Uveren sam da se ovaj veliki rezultat naših i evropskih bezbednosnih službi neće zaustaviti na ovome i da će se pred licem pravde naći organizatori i inspiratori ovog pokušaja prevrata.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 8°C

Vedro

Nedelja
Mogući pljuskovi

Max: 17°C
Min: 7°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana