Lideri opozicije na Andrićevom vencu Studio B

Objavljeno: 23.05.2016. 17:20 Izmenjeno: 23.05.2016. 23:44

Na konsultacije oko formiranja nove Vlade lideri dela opozicije kod šefa države došli su sa brojnim problemima u svojim strankama

Tako Bojan Pajtić zbog katastrofalnog rezultata DS-a gubi podršku u stranci. Pajtićevu smenu zagovaraju Dragan Šutanovac, Goran Ješić, ali i Branimir Kuzmanović.

Lider pokreta DJB Saša Radulović na konsultacije kod Nikolića došao je sa etiketom reketaša, koju je dobio u javnosti zbog poreza koji je uveo svojim poslanicima. Posle takvog licemernog poteza Radulović se suočava sa velikim nezadovoljstvom u svom pokretu.

Osim ubedljive pobede SNS, nedavno završeni izbori biće upamćeni i po skandalima predstavnika koalicije DSS-Dveri, čije su priče o navodnoj krađi glasova prestale čim su prešli cenzus.

Logično je pitanje da li će i u skupštini, ukoliko budu nezadovoljni, nasrtati na svoje protivnike, kao što su to radili na članove RIK-a

I Boris Tadić bio je na konsultacijama kod Nikolića reda radi. SDS-u se u kampanji prvo raspao savez sa demokratama , a onda i sa LDP-om i LSV-om pre nego što su izbrojani glasovi, tako da Tadić šefu države nije imao šta da kaže.

Iako se od svake opozicije očekuje da u parlamentu iznosi konstruktivne predloge i bude principijelna, posle svega što smo videli u kampanji, to od lidera ovih cenzus koalicija ne možemo očekivati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana