NSK LIMAN I OŠ “RADIVOJ POPOVIĆ“USPEŠNO REALIZOVALI PROJEKAT studio b

Objavljeno: 14.09.2023. 13:38 Izmenjeno: 14.09.2023. 13:38

U osnovnoj školi za vaspitanje i obrazovanje dece sa oštećenjem sluha “Radivoj Popović“ svečano je zatvoren projekat “One Stroke For One Sign“, realizovan sa Nautičko-sportskim klubom Liman iz Zemuna u okviru programa Erasmus+Sport 2022 Evropske unije u Srbiji. Predsednik Rafting saveza Srbije Boris Purjakov zahvalio se školi “Radivoj Popović“, direktoru Željku Pokrajcu i nastavnici Radi […]

U osnovnoj školi za vaspitanje i obrazovanje dece sa oštećenjem sluha “Radivoj Popović“ svečano je zatvoren projekat “One Stroke For One Sign“, realizovan sa Nautičko-sportskim klubom Liman iz Zemuna u okviru programa Erasmus+Sport 2022 Evropske unije u Srbiji.

Predsednik Rafting saveza Srbije Boris Purjakov zahvalio se školi “Radivoj Popović“, direktoru Željku Pokrajcu i nastavnici Radi Savić Kukolj za nesebičnu podršku projektu.

Desetoro učenika škole “Radivoj Popović“ sa oštećenjem sluha, uzrasta od 13 do 15 godina, obučena su u tehnikama rafting veslanja na 34 treninga, zatim u kampu u Užicu, radionici “Zašto volim vodu“ i, najzad, na takmičenju u pararaftingu na Euro Cup 2023 na reci Đetinji. Upravo njima je simboličnu medalju za fer plej dodelio predsednik Svetske rafting organizacije Danilo Barmezan.

Saradnja učenika iz OŠ “Radivoj Popović“ sa trenerima iz Srbije i Bugarske imala je dvosmerni cilj da se i edukatori nauče znakovnom jeziku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana