Uvedena nova minibus linija Studio B

Objavljeno: 23.12.2017. 15:51 Izmenjeno: 23.12.2017. 15:52

Na teritoriji opštine Voždovac uvedena je nova kružna minibus linija 409, koja će saobraćati na relaciji Trošarina – Jajinci – Ulica ruža -Trošarina.

Polasci su na 35 minuta.

Istovremeno, linija 405 L, koja ide kroz Ripanj, biće produžena od 26. decembra i ići će kroz Timočki put do Bele reke.

Ove linije su uvedene na inicijativu predsednika opštine Voždovac Aleksandra Savića.

Trasa produžene linije JLPP-a br. 405L

2 Responses to “Uvedena nova minibus linija”

 1. Jelena Cekić каже:

  Linija 405l nikada nije išla kroz Ripanj , već kroz Barajevska naselja Glunčevo Brdo, Nenadovac i Karaulu, te samim tim vaša informacija nije validna. Informacija o produženju trase 405L nije nigde zvanična, te objasnite ko je vaš izvor informacije. Zvaničan izvor bi morao da zna da trasa ovog autobusa nema veze nikakve sa naseljem Ripanj.

  • roditelji каже:

   Ugrožena je i bezbednost dece od 6 do 10 godina koja pohadjaju školu Knez Sima Marković na Glumčevom brdu. Osim što se red vožnje ne poklapa sa početkom i krajem nastave, deca na povratku iz škole treba da presedaju za drugi pravac tako što prelaze potpuno nebezbedni Lipovački put. Nema pešačkog prelaza, nema semafora.
   Minibus 405L koji je do juče saobraćao kružno kao što je nacrtano punom bojoj na mapi, bio je jedini autobus za školu i sasvim dovoljan za sve stanovnike Glumčevog Brda, Nenadovca i Karaule.
   Zar nije bilo logično da stanovnici naselja Bela reka i Timočkog puta dobiju svoju liniju? Zar trebamo da trpimo jedni zbog drugih kad ima racionalnijih rešenja?
   Osim što je ugrožena bezbednost dece- a decu smo juče odvodili i dovodili , sada na ovoj trasi saobraćaju 3 vozila minibusa. Da su uveli novu liniju pomenutim naseljima i njima bi bio dovoljan jedan minibus.
   Zašto 3 vozila kad mogu dva? Zbog većih troškova GSPa?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana