Objavljeno: 21.09.2017. 10:27 Izmenjeno: 21.09.2017. 10:27

Voždovac, Medaković 3 – gledalac je apelovao na nadležne iz GO Voždovac da uklone nelegalno izgrađene objekte sa desne strane Plavog mosta, zbog kojih Mokroluška ulica ne može biti izgrađena do kraja.   Iz Gradske opštine Voždovac odgovorili su nam da su objekti koji se nalaze sa desne strane idući preko Plavog mosta ka naselju […]

Voždovac, Medaković 3 – gledalac je apelovao na nadležne iz GO Voždovac da uklone nelegalno izgrađene objekte sa desne strane Plavog mosta, zbog kojih Mokroluška ulica ne može biti izgrađena do kraja.

 

Iz Gradske opštine Voždovac odgovorili su nam da su objekti koji se nalaze sa desne strane idući preko Plavog mosta ka naselju Medaković 3 izgrađeni pre stupanja na snagu Zakona o ozakonjenju objekata. Zbog toga, pre sprovođenja izvršenja rešenja građevinskih inspektora Odeljenja za građevinsku inspekciju opštine Voždovac, odnosno uklanjanja objekata, potrebno je sačekati da se okončaju svi izneti zahtevi za ozakonjenje navedenih objekata i da se po tim zahtevima donesu pravnosnažne odluke od strane Sekretarijata za legalizaciju objekata Uprave grada Beograda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 20°C

Vedro

Subota
Malo i umereno oblačno

Max: 30°C
Min: 19°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana