Objavljeno: 08.08.2017. 16:09 Izmenjeno: 08.08.2017. 16:09

Gledateljka pita da li možemo da pomognemo da se postavi gelender ispred prodavnice na uglu Uzun Mirkove i ulice kralja Petra. Tu postoje stepenice koje su strme i trebalo bi postaviti gelendere. (Milanka) Iz kompanije ,,Delhaize“ Srbija odgovoreno nam je da su odmah po prijemu gledateljkinog predloga isti prosledili kolegama odgovornim za tehničko održavanje objekata […]

Gledateljka pita da li možemo da pomognemo da se postavi gelender ispred prodavnice na uglu Uzun Mirkove i ulice kralja Petra. Tu postoje stepenice koje su strme i trebalo bi postaviti gelendere. (Milanka)

Iz kompanije ,,Delhaize“ Srbija odgovoreno nam je da su odmah po prijemu gledateljkinog predloga isti prosledili kolegama odgovornim za tehničko održavanje objekata kako bi ispitali situaciju. Obavestili su nas da je moguće postaviti gelendere, ali samo na površini koju zauzimaju stepenice. Potrudiće se da u najkraćem mogućem roku realizuju navedeno kako bi izašli u susret potrebama potrošača. Kompanija Delhaize se, takođe, zahvaljuje gledateljki na predlogu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana