Objavljeno: 30.06.2017. 12:28 Izmenjeno: 30.06.2017. 12:28

Obrenovac – ponovo se javila gledateljka da se žali na udaljenost autobuskog stajališta za autobuse od Obrenovca prema Beogradu (ovog puta s više podataka ali i dalje bez broja linije i adrese). Konkretno misli na stajalište kod „Topolice“ („iza Doma staraca“), koja je za putnike isuviše udaljena od glavne stanice. Gledateljka predlaže da se pomeri […]

Obrenovac – ponovo se javila gledateljka da se žali na udaljenost autobuskog stajališta za autobuse od Obrenovca prema Beogradu (ovog puta s više podataka ali i dalje bez broja linije i adrese). Konkretno misli na stajalište kod „Topolice“ („iza Doma staraca“), koja je za putnike isuviše udaljena od glavne stanice. Gledateljka predlaže da se pomeri prema mesari „Tulimirović“ i da stajalište dobije nadstrešnicu. (Anđelka)

Na ponovno javljanje gledateljke, opet smo dobili odgovor Sekretarijata za javni prevoz:

Kao što je u prethodnom odgovoru napomenuto, stajalište „Kralja Petra I“ ukinuto je kao deo procesa reorganizacije kompletnog saobraćaja u centru opštine Obrenovac, što je podrazumevalo i promenu trasa svih linija javnog prevoza u Obrenovcu. Pomenutom reorganizacijom sve linije JP izmeštene su iz ulice Kralja Petra I u novoizgrađenu ulicu Kralja Aleksandra I gde su uspostavljena stajališta na lokaciji koja je najbliža moguća lokaciji ukinutog stajališta „Kralja Petra I“. Novouspostavljena stajališta izgrađena su u nišama (proširenje kolovoza u visini stajalište), zbog čega zaustavljanje vozila javnog prevoza u stajalištu neće negativno uticati na protočnost same saobraćajnice, dok na predloženoj lokaciji kod mesare nema uslova za izgradnju niša, – kažu u nadležnom Sekretarijatu.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 25°C

Delimično oblačno

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 30°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana