Objavljeno: 29.06.2017. 10:50 Izmenjeno: 29.06.2017. 10:50

Rakovica, Kanarevo brdo – slepi sugrađanin prijavio je da na Kružnom putu posle radova na stajalištu br. 907, kuda saobraća autobus 50, nisu vraćeni nadstrešnica i klupa. Odgovor Sekretarijata za javni prevoz: Obaveštavamo vas da je u proteklom periodu u funkciji veće protočnosti saobraćaja na predmetnoj deonici Ul. Kružni put voždovački, u visini autobuskog stajališta […]

Rakovica, Kanarevo brdo – slepi sugrađanin prijavio je da na Kružnom putu posle radova na stajalištu br. 907, kuda saobraća autobus 50, nisu vraćeni nadstrešnica i klupa.

Odgovor Sekretarijata za javni prevoz:

Obaveštavamo vas da je u proteklom periodu u funkciji veće protočnosti saobraćaja na predmetnoj deonici Ul. Kružni put voždovački, u visini autobuskog stajališta „Bulevar Peka Dapčevića“ (smer ka Trošarini) izvršeno proširenje kolovoza i izgradnja autobuskog stajališta van protočne trake u poluniši.

Usled navedene promene geometrije, umanjena je širina stajališnog platoa i trotoara, koja u postojećim uslovima nije dovoljna za regularno i bezbedno postavljanje nadstrešnice, zbog čega isto nije u planu Sekretarijata za javni prevoz.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 26°C

Pretežno vedro

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 30°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana