Objavljeno: 28.06.2017. 12:49 Izmenjeno: 28.06.2017. 12:49

Voždovac, Banjica, Ul. Radomira Markovića – nekoliko nedelja izliva se kanalizacija u ulici Radomira Markovića na Paunovom bregu na Banjici. Tu se prema rečima gledateljke grade nove zgrade, dolaze kamioni koji su i oštetili kanalizaciju, tako da sada fekalije idu ulicom. Od JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ dobili smo odgovor da u ulici Radomira Markovića […]

Voždovac, Banjica, Ul. Radomira Markovića – nekoliko nedelja izliva se kanalizacija u ulici Radomira Markovića na Paunovom bregu na Banjici. Tu se prema rečima gledateljke grade nove zgrade, dolaze kamioni koji su i oštetili kanalizaciju, tako da sada fekalije idu ulicom.

Od JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ dobili smo odgovor da u ulici Radomira Markovića nema ulične kanalizacije koja je u sistemu održavanja JKP BVK, tako da nisu nadležni za problem koji je nastao na ovoj internoj kanalizaciji, usled gradnje novih objekata. Zbog toga je Beokom servis problem prijavio komunalnoj inspekciji Gradske opštine Voždovac, čiji inspektori će izaći na teren proveriti navode iz prijave i utvrditi ko je nadležan da sanira problem sa kanalizacijom..

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 25°C

Pretežno vedro

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 30°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana