Objavljeno: 18.06.2017. 15:40 Izmenjeno: 18.06.2017. 15:40

  Zvezdara, Mali Mokri Lug – ulice 29. novembra, Rada Kondića i okolne imaju problem sa slabim pritiskom ili uopšte nemaju vodu tokom leta, a dolaze im dupli računi, za potrošenu i rastur vodu. (Radomir)   Za odgovor smo se obratili JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, odakle su nas obavestili da se potrošači u ulicama […]

 

Zvezdara, Mali Mokri Lug – ulice 29. novembra, Rada Kondića i okolne imaju problem sa slabim pritiskom ili uopšte nemaju vodu tokom leta, a dolaze im dupli računi, za potrošenu i rastur vodu. (Radomir)

 

Za odgovor smo se obratili JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, odakle su nas obavestili da se potrošači u ulicama 29. novembra, Rada Kondića i okolnih ulica u naselju Mali Mokri Lug snabdevaju preko blok vodomera (građani su sami polagali neuslovnu mrežu većih dužina, neadekvatnog prečnika i bez nadzora stručnog lica). Problem građana nije u nadležnosti Pogona vodvodne mreže JKP “BVK“ jer njihova vodovodna mreža nije u sistemu održavanja. Odlukom o prečišćavanju i distribuciji vode objavljenom u Službenom listu Grada Beograda broj 23-9 od 30.09.2005.godine član 37. O održavanju kućnih i vodovodnih instalacija i vodomernog skloništa „stara se korisnik vode odnosno objekta“.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 26°C

Pretežno vedro

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 30°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana