Objavljeno: 05.06.2017. 13:19 Izmenjeno: 05.06.2017. 13:19

Zvezdara, Mirijevo – gledateljka prijavljuje da je slivnička rešetka u veoma lošem stanju kod stajališta „Vitezova Karađorđeve zvezde“ (Mirijevski venac bb) i pita kada će biti popravljena. Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ obavestili su nas da je ekipa Pogona kanalizacione mreže Beograd I izašla na teren (02.06.2017.) i utvrdila da je problem u nadležnosti […]

Zvezdara, Mirijevo – gledateljka prijavljuje da je slivnička rešetka u veoma lošem stanju kod stajališta „Vitezova Karađorđeve zvezde“ (Mirijevski venac bb) i pita kada će biti popravljena.

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ obavestili su nas da je ekipa Pogona kanalizacione mreže Beograd I izašla na teren (02.06.2017.) i utvrdila da je problem u nadležnosti Direkcije za puteve. Ram i rešetka slivnika su u ispravnom stanju. Na navedenoj lokaciji je neophodno izvršiti nivelisanje i fiksiranje rama i rešetke slivnika, kao i rama i poklopca silaza.

Beokom servis je pitanje gledateljke sa odgovorom dobijenim od JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ prosledio Direkciji za puteve Sekretarijata za saobraćaj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Ponedeljak
Promenljivo oblačno

Max: 32°C
Min: 20°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana