Objavljeno: 01.06.2017. 10:07 Izmenjeno: 01.06.2017. 10:07

  Gledateljka se obratila JP „Gradsko stambeno“ za uređenje fasade. Da bi zgrada ušla u njihov plan stanari bi morali da pripreme potrebnu dokumentaciju o zgradi i fasadi kao i da plate dokumentaciju odnosno dozvolu za rad na fasadi. Gledateljka misli da bi bilo najbolje da to sve uradi JP „Gradsko stambeno“ i posle uračuna […]

 

Gledateljka se obratila JP „Gradsko stambeno“ za uređenje fasade. Da bi zgrada ušla u njihov plan stanari bi morali da pripreme potrebnu dokumentaciju o zgradi i fasadi kao i da plate dokumentaciju odnosno dozvolu za rad na fasadi. Gledateljka misli da bi bilo najbolje da to sve uradi JP „Gradsko stambeno“ i posle uračuna u cenu. Ona pita da li nadležni u tom preduzeću mogu da razmotre njen predlog. (Nataša)

 

Odgovor JP „Gradsko stambeno“ glasi:

 

JP “Gradsko stambeno” nije registrovano za poslove projektovanja, pa samim tim nema ni zakonskog osnova da se bavi takvim delatnostima. Naše preduzeće registrovano je za poslove hitnih intervencija i tekućeg održavanja, kao i za investicione radove koji predmetnu zgradu vraćaju u prvobitno stanje. Kada dolazi do promene postojećeg stanja, za izvođenje radova je u skladu sa Zakonom o planiranju i izgradnji neophodno izraditi svu zahtevanu projektnu dokumentaciju i pribaviti sve potrebne dozvole.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 28°C

Vedro

Ponedeljak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 35°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana