Objavljeno: 30.05.2017. 12:30 Izmenjeno: 30.05.2017. 12:30

  Palilula – ponovo se javila gledateljka iz Višnjičke banje koja je prošle nedelje postavila 4 pitanja, a sada se požalila da je dobila odgovor samo na jedno. Ponovo je pitala zašto se na autobuskoj liniji 35 nalaze vozila koja su u veoma lošem stanju, zašto je jedino dečje igralište u novom naselju na Slanačkom […]

 

Palilula – ponovo se javila gledateljka iz Višnjičke banje koja je prošle nedelje postavila 4 pitanja, a sada se požalila da je dobila odgovor samo na jedno. Ponovo je pitala zašto se na autobuskoj liniji 35 nalaze vozila koja su u veoma lošem stanju, zašto je jedino dečje igralište u novom naselju na Slanačkom putu izgrađeno pored trafostanice i na kraju je prijavila da se građani ponovo guše od dima iz Vinče. (Danka)

 

Gledateljki je u jučerašnjem prilogu pročitan odgovor u vezi sa pitanjima od prošle nedelje, ali ćemo ga ponoviti.

Iz JKP „Gradska čistoća“ obavestili su nas da dečije igralište u ulici Slanački put oko broja 80 nije u nadležnosti ovog preduzeća, kao ni uređenje ni postavljanje kanti na dečijim igralištima. Zbog toga gledateljka treba da se obrati Gradskoj opštini Palilula koja je inicirala izgradnju ovog igrališta, ali i za ostale probleme koji se odnose na uređenje prostora na ovoj opštini. Pitanje gledateljke koje se odnosi na primedbu na stanje vozila na liniji br. 35, Beokom servis prosledio je JKP GSP „Beograd“ i Sekretarijatu za javni prevoz.

Gradski zavod za javno zdravlje nam je odgovorio u vezi sa poslednjim pitanjem gledateljke (napomena: pročitati odgovor na današnje prvo pitanje – gledateljke Milice, koji je isti u potpunosti).

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Ponedeljak
Promenljivo oblačno

Max: 32°C
Min: 20°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana