Objavljeno: 29.05.2017. 20:30 Izmenjeno: 29.05.2017. 20:31

Voždovac, Banjica, ulica Crnotravska 1A – gledateljka stanuje na 10. spratu, stan je ispod ravnog krova i zbog tog krova trećina stana joj je propala. Zgradu niko ne održava, a stanare, komšije sa nižih spratova ne zanima što ravan krov prokišnjava. Kome da se obrati za pomoć. (Milica) Prva instanca kojoj gledateljka treba da se […]

Voždovac, Banjica, ulica Crnotravska 1A – gledateljka stanuje na 10. spratu, stan je ispod ravnog krova i zbog tog krova trećina stana joj je propala. Zgradu niko ne održava, a stanare, komšije sa nižih spratova ne zanima što ravan krov prokišnjava. Kome da se obrati za pomoć. (Milica)

Prva instanca kojoj gledateljka treba da se obrati za pomoć jeste predsednik skupštine zgrade kako bi on pokrenuo inicijativu da zgrada potpiše ugovor o održavanju sa JP „Gradsko stambeno“ što je način da krov bude popravljen, da svi stanari učestvuju u plaćanju i da ne bude u obavezi da ceo iznos plati odjednom. Stanari, vlasnici stanova, vlasnici su i zajedničkih delova zgrade o kojima treba da se brinu i sami organizuju i plaćaju popravke i održavanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 25°C

Vedro

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 31°C
Min: 20°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana