Objavljeno: 26.05.2017. 09:18 Izmenjeno: 26.05.2017. 09:18

Stari grad, Brankova ulica – stalna gledateljka se javila i ponovo postavila pitanje u vezi sa skelom koja se nalazi u Brankovoj ulici broj 30. Na fasadi se ništa ne radi, kaže gledateljka i dodaje da je za tu skelu zakačena reklama, a ispod reklame, koja tu stoji već dve – tri godine, ima mnogo […]

Stari grad, Brankova ulica – stalna gledateljka se javila i ponovo postavila pitanje u vezi sa skelom koja se nalazi u Brankovoj ulici broj 30. Na fasadi se ništa ne radi, kaže gledateljka i dodaje da je za tu skelu zakačena reklama, a ispod reklame, koja tu stoji već dve – tri godine, ima mnogo smeća.

 

Od komunalne inspekcije Gradske opštine Stari grad dobili smo sledeći odgovor:

1. Građevinska skela postavljena na javnu površinu uz objekat na broju 30 u ulici Brankova, montirana je (verovatno) od strane Privrednog društva koje rekonstruiše fasade na teritoriji šireg centra Grada Beograda, a na osnovu tendera koji je raspisao Grad Beograd. Radovi se izvode po utvrđenoj dinamici, pa je verovatno to razlog što se ništa ne dešava na predmetnoj zgradi. Odlukom o oglašavanju na teritoriji Grada Beograda, dozvoljeno je na građevinske skele, a za vreme dok su radovi u toku, postavljati (kačiti zaštitna platna sa ispisanom reklamnom oznakom).

2. Što se tiče smeća ispod pomenute skele, neohodno je obratiti se JKP „Gradska čistoća“. Beokom servis je prijavio problem Čistoći.

3. Za postavljanje table sa naznakom – obaveštenjem da je Brankova ulica dobila ime po Branku Radičeviću, za bliže informacije potrebno je da se obratite Skupštini Grada Beograda – Komisiji za spomenike i nazive ulica i trgova, ulica Dragoslava Jovanovića broj 2.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Ponedeljak
Promenljivo oblačno

Max: 32°C
Min: 20°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana