Objavljeno: 25.05.2017. 12:15 Izmenjeno: 25.05.2017. 12:15

Palilula, Višnjička banja – gledateljka pita takođe da li će na autobuskim stanicama u Višnjičkoj ulici od Rospi ćuprije biti postavljene nadstrešnice.   Sekretarijat za javni prevoz u saradnji sa nadležnim organima gradskih opština, pa i opštine Palilula u prethodnom periodu definisao je i realizovao postavljanje određenog broja nadstrešnica na stajalištima javnog prevoza u Beogradu. […]

Palilula, Višnjička banja – gledateljka pita takođe da li će na autobuskim stanicama u Višnjičkoj ulici od Rospi ćuprije biti postavljene nadstrešnice.

 

Sekretarijat za javni prevoz u saradnji sa nadležnim organima gradskih opština, pa i opštine Palilula u prethodnom periodu definisao je i realizovao postavljanje određenog broja nadstrešnica na stajalištima javnog prevoza u Beogradu. Uvidom na terenu utvrđeno je da se na stajalištu „Rospi ćuprija“ u smeru ka gradu nalaze 3 elementa starog tipa „pečurka“, dok na stajalištu u smeru ka Višnjici ne postoji nikakva nadstrešnica. S tim u vezi, Sekretarijat će u predstojećem periodu u zavisnosti od raspoloživih finansijskih sredstava preduzeti aktivnosti na postavljanju još jednog određenog broja nadstrešnica na stajalištima javnog prevoza u Beogradu, u okviru koga će biti razmotrena zamena nadstrešnice u smeru ka gradu, odnosno postavljanje nove u smeru ka Višnjici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 25°C

Vedro

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 31°C
Min: 20°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana