Objavljeno: 25.05.2017. 12:14 Izmenjeno: 25.05.2017. 12:17

Voždovac, Vojvode Stepe broj 226 – na ovoj adresi nalazila se ambulanta koja ne radi jer je uz ambulantu gradilište. Sada su radovi prekinuti, a ambulanta i dalje ne radi. Građanima koji sada moraju da idu daleko od kuća da bi se lečili niko ništa ne govori kada će ambulanta u tome delu grada ponovo […]

Voždovac, Vojvode Stepe broj 226 – na ovoj adresi nalazila se ambulanta koja ne radi jer je uz ambulantu gradilište. Sada su radovi prekinuti, a ambulanta i dalje ne radi. Građanima koji sada moraju da idu daleko od kuća da bi se lečili niko ništa ne govori kada će ambulanta u tome delu grada ponovo početi sa radom.

 

U Dom zdravlja „Voždovac“, zdravstvenoj ambulanti „Vojvode Stepe“, ul. Vojvode Stepe br. 226, došlo je do prekida snabdevanja vodom zbog prekida vodovodne cevi na placu koji se graniči sa zdravstvenom ambulantom „Vojvode Stepe“ na kome su se izvodili građevinski radovi. Na internet stranici Doma zdravlja „Voždovac“ www.dzvozdovac.rs, istaknuto je Obaveštenje za pacijente, u kome se navodi da u zdravstvenoj ambulanti „Vojvode Stepe“, od 31.03.2017. godine, radi u izmenjenom režimu. Svakog radnog dana u periodu od 09:00 do 17:00 časova dežura jedan doktor medicine i medicinska sestra koja vrši trijažu pacijenata, pružaju zdravstvenu uslugu pacijentima sa urgentnim stanjima i obaveštavju pacijente o radu izabranih lekara. Takođe, na vratima zdravstvene ambulante „Vojvode Stepe“, nalazi se obaveštenje za pacijente sa istom sadržinom kao Obaveštenje na intertent stranici i nedeljni raspored rada izabranih lekara po ambulantama, te pacijenti znaju u kojoj ambulanti radi njihov izabrani lekar.

Sve informacije o radu izabranih lekara iz zdravstvene ambulante „Vojvode Stepe“, pacijenti mogu dobiti i na broj telefona centrale Doma zdravlja „Voždovac“, 011/30-80-500. U toku su građevinski radovi u zdravstvenoj ambulanti „Vojvode Stepe“, koji se izvode po Rešenju o odobrenju izvođenja radova  na rekonstrukciji objekta, koju je izdala GO Voždovac. U vezi sa početkom rada Zdravstvene ambulante „Vojvode Stepe“, ukazujemo da će navedena zdravstvena ambulanta početi sa radom, kada se obezbede uslovi za obavljanje zdravstvene delatnosti, o čemu će pacijenti biti blagovremeno obavešteni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Ponedeljak
Promenljivo oblačno

Max: 32°C
Min: 20°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana