Objavljeno: 23.05.2017. 09:31 Izmenjeno: 23.05.2017. 09:31

  Zemun, Nova Galenika, Ulica Svetozara Papića 1 – od 2008. pokušavaju da zamene oluke na zgradi koji prokišnjavaju i zbog toga vlagu ima komšinica koja stanuje u prizemlju u stanu broj 1. Pored toga, imali su još neke zahteve koje su uputili „Gradsko stambenom“. Međutim, ekipe toga preduzeća su izlazile na teren, ali ništa […]

 

Zemun, Nova Galenika, Ulica Svetozara Papića 1 – od 2008. pokušavaju da zamene oluke na zgradi koji prokišnjavaju i zbog toga vlagu ima komšinica koja stanuje u prizemlju u stanu broj 1. Pored toga, imali su još neke zahteve koje su uputili „Gradsko stambenom“. Međutim, ekipe toga preduzeća su izlazile na teren, ali ništa nije ponuđeno kao rešenje niti je išta urađeno. Poslednji zahtev je upućen za oluke 13.10. 2015. pod brojem 1079892 na ime Ristić. (Jasmina)

 

Iz JKP „Gradsko stambeno“ dobili smo odgovor da je u pomenutom periodu bilo zahteva koji su se odnosili na različitu problematiku u vezi krova, fasade, i rešeno je ono što je bilo u našoj nadležnosti, dok su neki zahtevi bili neosnovani. Sugrađani navode oluke kao problem, a ustvari se u pomenutom zahtevu radi o fasadi, o čemu smo stanare više puta obaveštavani. Naime, potrebno je izvršiti investicione radove većeg obima na sanaciji fasade kako bi problem bio rešen, a za takve radove je neophodno dostaviti i određenu dokumentaciju sa čime su stanari takođe upoznati.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Ponedeljak
Promenljivo oblačno

Max: 32°C
Min: 20°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana