Objavljeno: 22.05.2017. 10:25 Izmenjeno: 22.05.2017. 10:25

  Gledateljka sa Zvezdare kaže da je već 5 godina zatvorena ambulanta u Pop Stojanovoj ulici. Obećano je da će građanima obezbediti drugi prostor, ali od toga ništa. (Slavica)   Iz Doma zdravlja Zvezdara obavešteni smo da je Dom zdravlja Zvezdara bio prinuđen da zatvori ambulantu u Pop-Stojanovoj ulici zbog visokih troškova zakupa za koja […]

 

Gledateljka sa Zvezdare kaže da je već 5 godina zatvorena ambulanta u Pop Stojanovoj ulici. Obećano je da će građanima obezbediti drugi prostor, ali od toga ništa. (Slavica)

 

Iz Doma zdravlja Zvezdara obavešteni smo da je Dom zdravlja Zvezdara bio prinuđen da zatvori ambulantu u Pop-Stojanovoj ulici zbog visokih troškova zakupa za koja sredstva nije obezbeđivalo Ministarstvo zdravlja i RFZO. Svi pacijenti iz ambulante u Pop-Stojanovoj u potpunosti su zdravstveno obezbeđeni u centralnoj zgradi Doma zdravlja u ulici Olge Jovanović broj 11, koja se nalazi na samo jedan kilometar vazdušne linije. Dom zdravlja organizuje rad zdravstvene ambulante ako opredeljeni broj korisnika omogućava angažovanje jednog tima za obavljanje delatnosti iz opšte medicine, ili zdravstvene zaštite dece i školske dece ili preventivne i dečje stomatologije, kažu u Sekretarijatu za zdravstvo.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Ponedeljak
Promenljivo oblačno

Max: 32°C
Min: 20°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana