Objavljeno: 22.05.2017. 10:23 Izmenjeno: 22.05.2017. 10:23

  Novi Beograd, Stara Bežanija, Vojvođanska ulica, deo između male stare pijace i OŠ „Jovan Sterija Popović“ – poklopci šahtova od kanalizacije na kolovozu nisu dobro namešteni, tako da kada prolaze automobili klaparaju i tako se pravi buka tokom celog dana. (Dušanka)   Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovorili su nam da je ekipa […]

 

Novi Beograd, Stara Bežanija, Vojvođanska ulica, deo između male stare pijace i OŠ „Jovan Sterija Popović“ – poklopci šahtova od kanalizacije na kolovozu nisu dobro namešteni, tako da kada prolaze automobili klaparaju i tako se pravi buka tokom celog dana. (Dušanka)

 

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovorili su nam da je ekipa Pogona kanalizacione mreže Beograd 3 izlaskom na teren na predmetnu lokaciju, ulica Vojvođanska kod stare pijace, konstatovala da je potrebno izvršiti zamenu rama i poklopca za dva šahta na kanalizacionoj mreži. Nalog za zamenu istih dat je Pogonu za sanaciju i rekonstrukciju kanalizacione mreže koji će izvršiti neophodne radove u najkraćem mogućem roku.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 24°C

Vedro

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 31°C
Min: 20°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana