Objavljeno: 17.05.2017. 09:22 Izmenjeno: 17.05.2017. 09:22

Zemun, Novogradska ulica 15, Cela zgrada je dobila uvećane račune „Infostana“, konkretnije uvećani iznos se odnosi na potrošenu vodu i održavanje kanalizacije. Računi su u proseku iznosili od 1.200 do 1.400 dinara. Sada su dobili da plate 25.000 dinara. Obraćali su se Vodovodu i dobili odgovor da će verovatno morati prvo da plate, ali da […]

Zemun, Novogradska ulica 15, Cela zgrada je dobila uvećane račune „Infostana“, konkretnije uvećani iznos se odnosi na potrošenu vodu i održavanje kanalizacije. Računi su u proseku iznosili od 1.200 do 1.400 dinara. Sada su dobili da plate 25.000 dinara. Obraćali su se Vodovodu i dobili odgovor da će verovatno morati prvo da plate, ali da svakako podnesu žalbu.

 

Iz JKP „Infostan“ dobili smo dogovor da se gledalac e- mailom obratio i radnoj jedinici „Infostana“ Zemun. Odgovoreno mu je po proceduri i poslat formular za popunjavanje reklamacije na iznos računa za vodu. Ukoliko gledaoci imaju reklamaciju na iznos za stavku voda i kanalizacija koja se kroz uplatnice „Infostana“ zaračunava potrebno je obratiti se direktno davaocu usluge ili popunjenu reklamaciju za obračunatu vodu poslati mailom, a radna jedinica „Infostana“ će je proslediti davaocu usluge JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 24°C

Vedro

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 35°C
Min: 22°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana