Objavljeno: 26.04.2017. 09:56 Izmenjeno: 26.04.2017. 09:56

Voždovac, Medaković, Medakovićeva 126 – gledateljka je postavila pitanje u vezi sa uređenjem fasada u naselju Medaković. Kaže da su pre dve godine obijene ivice fasada, ali do sada radovi nisu nastavljeni. (Vojka)   Odgovor JP „Gradsko stambeno“: Stambena zgrada u ulici Medakovićeva broj 126 nije u našem sistemu održavanja. Pretpostavljamo da se radi o […]

Voždovac, Medaković, Medakovićeva 126 – gledateljka je postavila pitanje u vezi sa uređenjem fasada u naselju Medaković. Kaže da su pre dve godine obijene ivice fasada, ali do sada radovi nisu nastavljeni. (Vojka)

 

Odgovor JP „Gradsko stambeno“:

Stambena zgrada u ulici Medakovićeva broj 126 nije u našem sistemu održavanja. Pretpostavljamo da se radi o zgradi u ulici Radovana Simića Cige broj 30, koja je to ime dobila pre nekoliko godina. Na njoj su izvedeni radovi obijanja delova fasade sklonih padu, koji su obijeni po hitnom postupku, u okviru preventivne akcije pregledanja fasada koju je naše preduzeće sprovelo. Prilikom pomenute akcije, stanari su obavešteni o stanju iste. Obijeni su oni delovi koji su ugrožavali bezbednost stanara i prolaznika, ali ističemo da obijanje nije trajno rešenje problema, već trenutno saniranje najkritičnijih delova. Malterisanje delova na kojima je vršeno obijanje takođe nije rešenje problema, jer se radi o fasadi koja je dotrajala i za čije saniranje je neophodno izvršiti rekonstrukciju iste. Za takvu vrstu radova potrebno je da stanari našem preduzeću podnesu pisani zahtev overen pečatom predsednika, a nakon toga dostave i potrebnu dokumentaciju na osnovu spiska koji ćemo im po prijemu zahteva ponovo uputiti, a koji su već dobili prilikom preventivnog pregleda njihove fasade.

Za sve dodatne informacije, sugrađanima je na raspolaganju naš pozivni centar koji mogu dobiti na broj telefona 0800 200 011 ukoliko pozivaju sa fiksnog telefona, i taj pozov je besplatan. Ukoliko nas kontaktiraju sa mobilne mreže, dovoljno je da pozovu broj *011, – kažu u JP „Gradsko stambeno“.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 20°C

Vedro

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 34°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana