Objavljeno: 24.04.2017. 10:49 Izmenjeno: 24.04.2017. 10:49

Rakovica, Vidikovačka pijaca – gledateljka kaže da bi parkić između zgrada i Vidikovačke pijace trebalo da bude ukolonjen da bi se na toj površini gradio parking za kamione. Ona se sa tim ne slaže jer je to jedina uređena zelena površina u tom delu naselja gde mogu da se igraju deca. (Dušanka)   U JKP […]

Rakovica, Vidikovačka pijaca – gledateljka kaže da bi parkić između zgrada i Vidikovačke pijace trebalo da bude ukolonjen da bi se na toj površini gradio parking za kamione. Ona se sa tim ne slaže jer je to jedina uređena zelena površina u tom delu naselja gde mogu da se igraju deca. (Dušanka)

 

U JKP „Gradske pijace“ odgovorili su nam da je u pitanju javna komunalna površina koja pripada „Gradskim pijacama“, a koja je do sada kao neuređeno gradsko građevinsko zemljište verovatno bila opredeljena JKP „Zelenilo Beograd“ na uređenje, pošto stanari tu površinu nisu održavali, kao ni parkić između zgrada koji je devastiran. JKP „Gradske pijace“ ovu površinu privešće nameni u budućem periodu. Vidikovačka pijaca je zelena pijaca, kao i većina pijaca koje se nalaze u sastavu ovog preduzeća i neće se graditi parking za kamione, jer ona nije kvantaška pijaca. U samoj okolini ima puno zelenih površina na kojima mogu da se igraju deca, a na kojima se mogu postaviti ljuljaške, klackalice i ostali rekviziti.

 

 

One Response to “”

  1. Milan каже:

    Navodi da zelena povrsina nije odrzavana je laz,Zelena povrsina gde bi mogle da se postave ljuljaške ,klackalice i ostali rekviziti bi se nalazili ispod visoko naponskog voda.Ovaj sporni parkić je stariji od pijace u naselju Vidikovac.To što je „neko“ nahnadno menjao katastarske granice pijace ne daje za pravo da deci oduzima njihovu površinu zarad drugih svojih interesa bez saglasnosti gradjana kao i bez saglasnosti i znanja opstinskih vlasti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 22°C

Vedro

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 34°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana