Objavljeno: 10.04.2017. 09:05 Izmenjeno: 10.04.2017. 09:05

  Čukarica – gledateljka sa Rakovice pita da li je moguće postavljanje novog stajališta JGP u ulici Blagoja Parovića „između Žarkovačke ulice i Sportskog centra“? Pitala je Beokom servis ali nije dobila odgovor, a ona smatra da je rastojanje između dva stajališta predugo i da se sa bazena isuviše pešači. (Slobodanka)   Dobili smo odgovor […]

 

Čukarica – gledateljka sa Rakovice pita da li je moguće postavljanje novog stajališta JGP u ulici Blagoja Parovića „između Žarkovačke ulice i Sportskog centra“? Pitala je Beokom servis ali nije dobila odgovor, a ona smatra da je rastojanje između dva stajališta predugo i da se sa bazena isuviše pešači. (Slobodanka)

 

Dobili smo odgovor Sekretarijata za javni prevoz

Prilikom određivanja pozicije stajališta na trasama linija JGP-a u predmetnom delu saobraćajnice Blagoja Parovića, u obzir je uzeta činjenica da se na bliskom rastojanju nalazi više centara atrakcije: Bazeni „Košutnjak“, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, Republički zavod za sport. Kako se poslednja dva objekta nalaze jedan naspram drugog i imaju intezivnu razmenu korisnika tokom čitave godine, za razliku od bazena, lokacija stajališta linija JGP-a je na ovom delu upravo opredeljena u njihovoj zoni. Uvidom na terenu konstatovano je da bi se rešenje moglo tražiti u povezivanju i izgradnji adekvatne pešačke staze od Fakultet za sport i fizičko vaspitanje do bazena, direktno ili preko izlaza sa parkirališta, čime bi bilo skraćeno i rastojanje pešačenja do najbližeg stajališta linija JGP-a.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 30°C

Vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 36°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana