Objavljeno: 06.04.2017. 12:17 Izmenjeno: 06.04.2017. 12:17

Čukarica, ulica Nebojše Đukelića br. 3 – gledateljka kaže da se tu nalazi mala neograđena zelena površina, pa se tu parkiraju automobili. Ona bi htela da se pobodu kočići koji bi to sprečavali i da je to prijavljivala Bekomu. Kaže da su tu ranije dolazili radnici „Gradske čistoće“ i održavali prostor, a sada ih vidi […]

Čukarica, ulica Nebojše Đukelića br. 3 – gledateljka kaže da se tu nalazi mala neograđena zelena površina, pa se tu parkiraju automobili. Ona bi htela da se pobodu kočići koji bi to sprečavali i da je to prijavljivala Bekomu. Kaže da su tu ranije dolazili radnici „Gradske čistoće“ i održavali prostor, a sada ih vidi jednom u 3-4 meseca. Takođe žali se na neodnošenje pokošene trave, a pita za obližnju ulicu Miloja Zakića i nije asfaltirana otkad su useljeni; kada su slali peticiju rečeno je da je to nadležnost „Stankoma“, koji kao investitor nije to uradio.

 

U sistemu Pozivnog centra Beokomservisa pronašli smo jedino zahtev za postavljanje stubića, koji je upućen JKP „Zelenilo Beograd“.

Sugrađanki je februara 2017. prenesen odgovor JKP „Zelenilo-Beograd“ za ograđivanje zelene površine:

Obaveštavamo Vas da se predmetna površina koju navodite u vašem dopisu, ne nalazi u redovnom Programu održavanja javnih zelenih površina JKP „Zelenilo-Beograd“. Za informacije ko je korisnik predmetne površine, obratite se nadležnim institucijama.

Isti odgovor dobili smo od JKP „Zelenilo-Beograd“ kada smo pitali za odnošenje pokošene trave, tako da ostaje pitanje ko održava te površine i da li se uopšte sistemski održavaju.

I od JKP „Gradska čistoća“ dobili smo odgovor da ovi delovi nisu predati ni kod njih u održavanje, tako da je jasno da ni izvođači ni investitor zgrada nisu u tom delu obavili svoj deo posla i predali uređene površine na održavanje javnim preduzećima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana