Objavljeno: 28.02.2017. 08:42 Izmenjeno: 28.02.2017. 08:42

(od 21.2) Barajevo, Vranić – ponovo se javio gledalac iz ulice 8. marta, da kaže kako ulica još nije asfaltirana iako su građani opštini pisali peticiju da se to uradi. Sada im je rečeno da ponovo podnesu zahtev sa potpisima građana da bi ulica ušla u plan asfaltiranja za ovu godinu. (Radomir )   Odgovor […]

(od 21.2) Barajevo, Vranić – ponovo se javio gledalac iz ulice 8. marta, da kaže kako ulica još nije asfaltirana iako su građani opštini pisali peticiju da se to uradi. Sada im je rečeno da ponovo podnesu zahtev sa potpisima građana da bi ulica ušla u plan asfaltiranja za ovu godinu. (Radomir )

 

Odgovor GO Barajevo:

Ulica 8. marta nije na listi prioriteta za asfaltiranje ili neki drugi vid popravke. Nije potrebno da svi građani koji žive u nekoj ulici potpišu zahtev i ovde se najverovatnije radi o nesporazumu. Potpisi građana, overeni kod notara, potrebni su u slučaju kada se put celom dužinom ili jednim delom vodi u katastru na jedno ili više privatnih lica. U tom slučaju sprovodi se predviđena procedura, a opština Barajevospremna  je da pruži potrebnu pomoć kako bi se put upisao u katastar i tek u tom slučaju može biti stavljen na listu za asfaltiranje ili popravku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 11°C

Slaba kiša

Subota
Pretežno sunčano

Max: 18°C
Min: 8°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana