Objavljeno: 23.12.2016. 11:46 Izmenjeno: 23.12.2016. 11:46

Savski venac – gledateljka kaže da u okviru ostavinske rasprave potvrdu o besplatnim akcijama javnih preduzeća mora da čeka 30 dana u Agenciji za privatizaciju gde joj je rečeno „koleginica koja radi je bolesna“, a ona kaže da je to listing „koji se dobije pritiskom na dugme“. Slične zamerke ima na Fond PIO, gde je […]

Savski venac – gledateljka kaže da u okviru ostavinske rasprave potvrdu o besplatnim akcijama javnih preduzeća mora da čeka 30 dana u Agenciji za privatizaciju gde joj je rečeno „koleginica koja radi je bolesna“, a ona kaže da je to listing „koji se dobije pritiskom na dugme“. Slične zamerke ima na Fond PIO, gde je u ime svoje snaje podnela zahtev za porodičnu penziju, jer je referentkinja na bolovanju, a njen kolega „ništa ne radi“.

Primedbe gledateljke poslali smo Ministarstvu privrede, s obzirom da Agencija za privatizaciju nema odvojenu mejl adresu. Ipak, nismo sigurni da će to pomoći gledateljki i njenoj snaji, posebno što su to republički organi (Ministarstvo i pripadajuća Agencija) i zbog toga što u pitanju nije komunalni problem koji mogu rešiti gradska komunalna preduzeća i gradska uprava ili problem u široj nadležnosti gradske administracije.

Isto važi za primedbe na Republički fond PIO – s tim što ovom Fondu možemo slati pitanja gledalaca za koja imamo potrebne podatke, odnosno činjenice.

Ipak, pretpostavljamo da je gledateljki dovoljno to što se za njene probleme javno čulo.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 13°C

Pretežno vedro

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 20°C
Min: 11°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana