Objavljeno: 09.11.2016. 11:49 Izmenjeno: 09.11.2016. 11:49

Rakovica – gledateljka ima ćerku (25) koja ima karcinom. Zbog bolesti je izgubila posao, a ne radi ni suprug. U septembru podneli su Centru za socijalni rad opštine Rakovica zahtev za novčanu pomoć, ali do sada nisu dobili odgovor da li će taj novac dobiti i kada.   Kako su nas nadležni iz Gradskog centra […]

Rakovica – gledateljka ima ćerku (25) koja ima karcinom. Zbog bolesti je izgubila posao, a ne radi ni suprug. U septembru podneli su Centru za socijalni rad opštine Rakovica zahtev za novčanu pomoć, ali do sada nisu dobili odgovor da li će taj novac dobiti i kada.

 

Kako su nas nadležni iz Gradskog centra za socijalni rad uputili, pitanje je prosleđeno Službi brzih odgovora u Ministarstvu rada, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja [www.minrzs.gov.rs] na imejl adresu brziodgovori@minrzs.gov.rs odakle smo dobili odgovor Odeljenja za upravne poslove u oblasti socijalne zaštite:

Kancelarija za brze odgovore Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja 8.11.2016. godine prosledila nam je Vaš mejl br. 4312 od 07.11.2016. godine u kome ste opisali zdravstvene, porodične i socijalne uslove u kojima živi Vaša ćerka. Pitate kada će biti rešeno po zahtevu za novčanom socijalnom pomoći koji je Vaša ćerka Violeta podnela Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu – Odeljenje Rakovica u septembru mesecu.

Od zaposlenih u ovom centru dobili smo informaciju da u evidenciji podnetih zahteva u septembru mesecu na to ime nema zahteva. Otud, možete lično u centru proveriti da li je podnet zahtev i ako jeste kada će biti rešeno po ovom zahtevu. Adresa Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu – Odeljenje Rakovica je ul. Miška Kranjca br. 12, – kaže se u odgovoru koji smo juče dobili od Ministarstva rada, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, gde su očigedno pomešali identitete majke, koja se javila, i ćerke (kojoj ime nije ni navedno). Kako nismo sigurni da bi ponovljeni postupak nešto promenio, jedino možemo da savetujemo gledateljki da postupi po uputstvu iz odgovora Ministarstva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 8°C

Vedro

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 17°C
Min: 7°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana